Report this Article

Blåa hjärtan sprider kärlek. Ge människor på stan en komplimang!


  • Comments 0

En ny trend verkar ha sett “sitt ansikte” i Stockholm. Trenden har slagit igenom på allvar bland elektroniska dansfestivaler i Stockholm med omnejd under sommaren. Det hela går ut på att folk målar hjärtan, främst i ansiktet, för att utstråla kärlek och känna samhörighet med likasinnade.

En ny trend verkar ha sett “sitt ansikte” i Stockholm. Trenden har slagit igenom på allvar bland elektroniska dansfestivaler och fester i Stockholm med omnejd under sommaren. Det hela går ut på att folk målar hjärtan, främst i ansiktet, för att utstråla kärlek och känna samhörighet med likasinnade.
Har du sett folk med blåa hjärtan målade i ansiktet? Kanske på den vänstra kinden. Stjärna i pannan tillsammans med två blåa hjärtan, ett på vänstra sidan av näsan och ett på vänstra kinden har också en betydelse.
Bilder på folk med blåa hjärtan i ansiktet på en Open Air fest i Nacka, Stockholm. Där till och med hundar hade fått blåa hjärtan målade på sig.
Foton från Open Air vid Kaknästornet i Stockholm där kring 1 500 barnfamiljer och musikälskare samlats för att lyssna på elektronisk musik och sprida kärlek.
Blåa hjärtan målade i ansiktet
Hjärtat symboliserar kärlek, det målade hjärtat uttrycker även förakt mot krig, våld, orättvisor och annat ont. Den blåa färgen står för generositet, lojalitet och omtanke.
Blåa hjärtan i keramik
Mikael, som började dela ut hjärtan i keramik för ett år sedan säger:
“Jag delar ut det till människor jag träffar till vardags och på fester. Mest på fester. Människor omkring mig som imponerat på mig och gjort ett intryck får hjärtan. Det blåa symboliserar dessutom att jag på något sätt tycker att personen är oerhört speciell.”
Sprid kärlek
Ge helt okända människor på stan en komplimang! Prova, jag lovar att du kommer att upptäcka hur kul det är och sen kommer du inte att kunna sluta. Har du någonsin fått en helt spontan komplimang? Om du har det så är jag övertygad om att det värmde. Spontana komplimanger från någon man inte känner har oerhörd kraft, det kan göra folk riktigt glada. Och jag menar, bara den förvånade och överraskade minen från personen som får komplimangen gör ju det hur värt som helst!

Resources:
Pictures from a party with painted Blue Hearts

Share

Ragnarasplundss Article's Source: http://articles.org/bla-hjrtan-sprider-krlek-ge-mnniskor-p-stan-en-komplimang/
Author:


  • Posted On September 18, 2010
  • Published articles 2

Select Language:

en es fr it
de pt sv da
no fi nl ru
ja pl tr el