Report this Article

Gedenktekens als graven produceren een oppervlakte van herinnering


  • Comments 0

Grafstenen, doorgaans van steen, zijn markeringen die zijn geplaatst op graven. ze gaan vermoedelijk hebben de naam, geboortedatum, datum van overlijden ingeschreven. een prive-noot of gebed kan in de meeste gevallen toegevoegd aan de steen. Gedenktekens, zoals graven zijn er om een gebied van herdenking voor familie en vrienden te produceren. het algemeen de namen van de leden van de familie wordt toegevoegd aan een steen door de jaren heen. Zodra deze namen worden toegevoegd, zal een grafsteen meestal een geschiedenis van een familie gedurende vele decennia. Grafzerken kan staan voor de rijkdom en bekendheid van een individu in een zeer specifieke gemeenschap, het erkennen van hun welvaart en status. Sommige mensen zelfs op te richten hun vreselijk eigen grafstenen terwijl ze nog in leven. in het verleden, zou het verschrikkelijk rijke bieden bovendien uitgebreide gedenktekens of plaques, geplaatst in kerken om hun leven en bijdragen aan Crematieverzorging herdenken zorgen voor een analoge dienst wanneer iemand gecremeerd.

Gedenkplaten kan ongetwijfeld worden geplaatst in een crematorium in deze gevallen. ze worden gesneden met de hand of gesmeed en worden gemaakt uit een grote vorm van sier-materialen. In eerste instantie, een grafsteen echt beschreven het deksel van een stenen doodskist. Deze deksels kunnen vermoedelijk worden gegraveerd en verfraaid om het levensverhaal en de prestaties die behoren tot de overledene te begrijpen. vele jaren geleden een grafsteen zou de bijzondere kist zelf, en bovendien een grafsteen zou de enorme stenen plaat die een graf bekleed zijn. Vandaag de dag, grafstenen of grafzerken zijn termen die gebruikt zullen worden om de begrafenis Markers of stenen geplaatst in het hoofd van de graven uit te leggen. Gedenktekens als kindergraven zijn er om een plaats van herinnering voor familie en vrienden te geven. over 2 eeuwen geleden, zou de traditie verder te zetten stenen aan de voet finish van het graf. Deze footstones kunnen ook worden geplaatst rond de gehele omtrek die behoren tot het graf.

Het kan overweldigend zijn bij de keuze van de planning van een grafsteen als een dierbare is overleden. Het is dus buitengewoon nodig is om vertrouwd te raken met alle fundamenten van de grafsteen bouw, en daarnaast met begraafplaats wetten. diverse begraafplaatsen hebben hun eigen wetten met betrekking tot de omvang van de grafsteen, en bovendien de materialen het gaat om zijn vervaardigd uit. je hoeft niet te worden gedwongen om je grafsteen te kopen via het kerkhof waar de plot is. In feite, zult u in staat om jezelf te redden wel een beetje van contant geld door het kopen van het door een 3e partij. We hebben familie in eigendom en beheer sinds 1920, en ons werk omvat een levenslange garantie. bevestig uw dierbaren krijgen de herinnering die ze verdienen.

Share

Jessica parker Article's Source: http://articles.org/gedenktekens-als-graven-produceren-een-oppervlakte-van-herinnering/
Author:


  • Posted On June 25, 2012
  • Published articles 1

Post Comment

 

Select Language:

en es fr it
de pt sv da
no fi nl ru
ja pl tr el