Report this Article

Kan ik mijn HP Adapter Plugged In


  • Comments 0

 

“Kan ik mijn adapter aan te sluiten in de hele tijd?” Dit kan een probleem hebben we de neiging om veel te horen van onze klanten en veel mensen hebben totaal verschillende concepten op het juiste antwoord te zijn. Sommigen geloven als u behoudt uw laptop aangesloten op de laptop AC-adapter te lang, zal dit de batterij. Anderen geloven dat het houden van de laptop aangesloten kan echt vergemakkelijken het behoud van de batterij. Dus, kan het houden van een laptop aangesloten hele tijd verpesten van de batterij? “Moet u een laptop batterij naar beneden elk moment en dan? ‘ Hier is wat wij hebben gevonden dat het onderzoek naar de problemen.

 

Laptops vrijwel uitsluitend gebruik maken van lithium-ion batterijen. Deze accu’s lijken niet te maken krijgen met het geheugen als gevolg dat sommige oudere accu’s last van. dat het allereerste wat je moet begrijpen is dat je gewoon niet behoort te de laptop batterij te voeren over alle middelen die naar beneden en laden van alle middelen kopie als u gebruik maakt van het. Deze accu’s zijn ontworpen om onregelmatige opladen gewoonten die meestal gepaard gaan het gebruik van beweegbare elektronica weerstaan. Wanneer deze accu werd op grote schaal gebruikt in laptops, laptop makers begon bouw de batterijen en hp adapter dat, wanneer de batterij geheel berekend, stopt met een lading en de elektrische stroom van de adapter loopt aan de laptop het apparaat weer . Dit houdt in dat het houden van de laptop aangesloten hele tijd niet zal de accu overladen. In feite is een aantal makers moedigen gebruikers blijven de laptop aangesloten op het maximale bedrag als goed te doen. Dit kan als gevolg van de batterij kan in een veel, zoals verliezen bruikbaarheid wordt de veel van de batterij aangevoerde als voeding voor de pc.

 

Dit is waar het gaat om een eetje verwarrend. Sommige mensen die hun laptop aangesloten te houden voor een echt lange termijn probeert te gebruiken batterij op een bepaald doel uitsluitend te zoeken dat de batterij duurt niet bijna net zo lang, omdat het oorspronkelijk deed. De tendens is om de schuld te positioneren op de batterij wordt overladen, maar we hebben bedekt de uitleg waarom dit waarschijnlijk niet het geval. Wat is er werkelijk gebeurd in de meeste gevallen is dat de HP-adapter, zoals alle oplaadbare batterijen te doen, alleen maar heeft een aantal van zijn runtime verloren gaan als de resultaten van zijn leeftijd. dit kan een onvermijdelijke lot van iedere laptop batterij te zijn en ook de batterij moet om aan de slag vervangen als runtime is niet meer bevredigend. er is heel weinig je doen om dit te stoppen, dus sommige mensen ervoor kiezen om de batterij te gebruiken als meestal als goed te doen om hun geld de waarde uit te schakelen vóór het sterft volledig in.

 

Acer bedrijven notebook computers en een spreiding van de notebook wisselstroom pluggen. Het is duidelijk waarom alles en iedereen wil op een laptop ac-adapter terwijl het gebruik van een degelijke Acer notebook. het bijzondere superieure gegevens is dat Acer is absoluut een hele planeet bekende leverancier en beschikt over heel wat van de ledematen van het bedrijf in verschillende andere landen. binnen de termijnen met betrekking tot deze dagen iedereen die zijn vaak bereid om ze te kopen off van de op het web retailers. mobiele laptop wisselstroom stekkers zijn over het algemeen buitengewoon nodig ook gezamenlijk van de vele belangrijkste notebook add-ons. Acer Adapter zijn verkrijgbaar in legio tal van afmetingen en vormen. je moet extreem voorzichtig zijn bij het verkrijgen van een goede Acer lader toe te schrijven aan het feit dat moet compatibel zijn in combinatie met uw laptop. gave dag markt is echt overstromingen in combinatie met dubbele laders, daarom buitengewoon voorzichtig samen met uw duplicaten. je zult ontdekken ze meer kosteneffectief in vergelijking met de authentieke soorten, maar het gaat waarschijnlijk letsel leiden naar uw mobiele laptop.

Share

Jasmine Garica Article's Source: http://articles.org/kan-ik-mijn-hp-adapter-plugged-in/
Author:


  • Posted On July 15, 2012
  • Published articles 2

Post Comment

 

Select Language:

en es fr it
de pt sv da
no fi nl ru
ja pl tr el