Report this Article

Klanttevredenheidsonderzoek – Hoe tevreden zijn uw klanten?


  • Comments 0

 

Het klinkt heel logisch, maar tevreden klanten blijven langer klant dan ontevreden klanten. Daarnaast zijn tevreden klanten loyaler en kunnen zij ambassadeur worden van uw organisatie. Alleen al om deze redenen hebben tevreden klanten een positief effect op uw omzet en continuïteit.

Het is daarom belangrijk om te weten hoe tevreden of ontevreden uw huidige klanten zijn. Uiteindelijk wilt u ook meer omzet uit uw bestaande klanten halen. Een klanttevredenheidsonderzoek kan u hierbij helpen.

In welke mate voldoet uw organisatie aan verwachtingen? Hoe ervaren zij de contactmomenten met uw organisatie? En welke prikkels hebben zij om meer producten of diensten bij u af te nemen? Deze en andere vragen brengen het klanttevredenheidsonderzoek duidelijk in beeld.

Klanttevredenheidsonderzoek

Leadsupply is gespecialiseerd in het opstellen en uitvoeren van gericht klanttevredenheidsonderzoek. Wij geven u een objectief beeld van de wensen van uw klanten. Daar waar klanten soms een drempel ervaren wanneer ze kritisch moeten zijn naar u als contactpersoon. Daarnaast richten wij ons op uw klantbehoud en geven u inzicht in individuele prestaties van medewerkers. Met de output van het klanttevredenheidsonderzoek kunt u dan ook direct aan de slag.


Wij helpen u op weg met de kwalitatieve verbeterslag die uw organisatie met dit klanttevredeheidsonderzoek kan maken.

 

Direct contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een klanttevredenheidsonderzoek bij Leadsupply? Neem dan direct contact met ons op of vul het formulier in.

Share

webindiapro Article's Source: http://articles.org/klanttevredenheidsonderzoek-%e2%80%93-hoe-tevreden-zijn-uw-klanten/
Author:


  • Posted On May 9, 2012
  • Published articles 6

Post Comment

 

Select Language:

en es fr it
de pt sv da
no fi nl ru
ja pl tr el