Report this Article

Methoden voor het verkrijgen van de ontwerpen die op de grafstenen


  • Comments 0

de verbazingwekkende verscheidenheid van de grafstenen en monumenten voor de begraafplaatsen die gevonden kunnen worden op de online of de offline media geeft je een scala aan opties om uit te kiezen. U kiezen uit een reeks materialen die worden gebruikt voor het maken daarvan. Er zijn de graniet en de marmeren graf monumenten die worden op grote schaal het meest gebruikt. Hoe minder prominent gebruikt die zijn gemaakt van stenen, metalen en zelfs hout. Vervolgens kan er een aantal verschillende vormen of ontwerpen waarbij de vormen van de grafmonumenten kan worden. U kunt de ronde vorm, rechthoekig, ovaal of andere vorm van grafsteen. Vervolgens kunt u ook de verschillende ontwerpen gesneden uit het gebruik van de verschillende technieken. Deze ontwerpen kunnen zijn religieuze symbolen, speciale tekens op basis van culturele invloeden, enz.

 

Al deze variëteit heeft ertoe geleid dat deze creaties wordt genoemd ‘grafkunst’ door het volk. Het is interessant om de technieken die worden gebruikt voor het verkrijgen van de ontwerpen aangeduid op de grafstenen te noteren.

 

1. Stralen: Dit is een techniek voor het afdwingen slijtage van een oppervlak teneinde een ruw oppervlak van een gladde of vice versa te maken. Er kan vlak zijn gesneden zandstraal ontwerpen die zijn gemaakt met behulp van een pre-cut stencil bevestigd aan een grafsteen en zand oren te beschadigen. Het ontwerp of de woorden van de pre cut stencil krijgt aangeduid op het oppervlak van de grafsteen. Dan is er de vorm gesneden ontwerp dat bestaat uit twee stappen om de ontwerpen te ontwikkelen op het oppervlak met meer diepte. U kunt ook de hand houtsnijwerk gedaan naar deze grafmonumenten, zo niet zandstralen het gebruik van de machines.

 

2. Geëtst ontwerpen: Er zijn twee manieren waarop de ontwerpen kunnen op worden geëtst om het oppervlak van het graniet of marmer grafsteen. Een is door gebruik te maken van de lasers en de andere met de hand. De laser een gebeurt door de computer. Ontwerpen te etsen worden ingevoerd in de computer en de laser wordt gebruikt om dezelfde uitgehouwen uit op de steen. Het geeft de diepte aan de ontwerpen. Handmatige bediening van de ets-proces gebeurt met behulp van de diamant tip tool. Het effect van etsen wordt het best bereikt door met een zwarte granieten grafmonument.

 

3. Kleurstoffen: er speciale kleurstoffen kunnen worden toegevoegd om de stenen of knikkers oppervlakken de letters maken of de andere uitgesneden ontwerpen komen mooi uit. Deze kleurstoffen kan worden gebruikt op de stenen van verschillend materiaal.

 

Hoewel de ontwerpen veel te kiezen, de prijzen sterk variëren, afhankelijk van het gebruikte materiaal voor het maken van grafmonumenten en de technieken voor het wegfilteren van het ontwerpen. Zelfs de hoeveelheid werk die betrokken zijn bij het ontwerp zelf kan ook een bijdragende factor voor de prijs variatie. Deze overwegingen kunnen beïnvloeden de keuze van de verschillende ontwerpen en het type van grafmonumenten.

Share

jameslewis Article's Source: http://articles.org/methoden-voor-het-verkrijgen-van-de-ontwerpen-die-op-de-grafstenen/
Author:


  • Posted On April 26, 2012
  • Published articles 1

Post Comment

 

Select Language:

en es fr it
de pt sv da
no fi nl ru
ja pl tr el