Report this Article

Skoene af Summer


  • Comments 0

Når man tænker over det, sko tjene noget, hvis ikke alle, af disse tre formål:

De skal beskytte huden på foden af ​​traumer.

De støtter foden, så det fungerer bedre med mindre ubehag og samtidig reducere risikoen for skader.

For nogle, vi skoene bærer fortælle verden noget om os selv, vores sans for stil, hvad vi gerne gøre, og hvem vi kan lide at omgås.

Men disse tre formål ofte støde sammen, især om sommeren. I varmt vejr, kan vores fødder bliver varm og svedig, så vi søger lindring fra varmen med et let, men mindre beskyttende og mindre støttende, fodtøj. Også i det varme sommervejr, er vi tilbøjelige til at deltage i flere udendørs aktiviteter såsom gang, løb og vandreture – vi kan være på ferie, men vores fødder kan være hårdt arbejde! Valg komfortable endnu stilfuld sommersko kan sætte dig på risikoen for ømhed, smerter og skader, som kan begrænse dine sjovt.

En smule sund fornuft kan gå en lang vej at hjælpe dig nyde udendørs aktiviteter i New England, uden at halte rundt på sidelinjen, fordi du havde Nike sko, der ikke giver ordentlig støtte og beskyttelse. Lad os se på en type sko, som du kan vælge i sommermånederne (og måske andre gange så godt), og når og hvor det er bedst at bære det.

Sandaler og flip-flops

Sandaler kommer i flere stilarter og farver, end vi kan tælle, men er alle åbne type fodtøj, der normalt lader det meste af den øverste del af den eksponerede foden, især tæerne.

Flip-flops er nok den mest almindelige form for sandaler. Flip-flop sædvanligvis en hård plast eller gummi flad bund og en “T-formet” strop, der passer mellem den første og anden tæer at holde foden på plads. Iført flip-flops rundt om søen, strand, pool, og omklædningsrummet er fremragende beskyttelse mod skade på bunden af ​​foden, og de hjælper dig med at undgå smitsomme sygdomme såsom fodsvamp og fodvorter. Flip-flops er blevet mere socialt acceptabelt, da mund slid for næsten alle lejligheder. De er populære, fordi de er nemme at transportere, kommer i et udvalg af farver og mønstre og er som regel billige.

Men iført flip-flops, som all-around sommeren fodtøj bør ske med forsigtighed af følgende grunde:

De giver ikke tilstrækkelig beskyttelse mod tæerne at blive trådt på eller skoddet

Flip-flops tendens til at have en svampet sål, så når foden rammer jorden, ruller indad (pronates), hvilket kan give problemer for personer med iboende fod ustabilitet

Flip-flops tvinge en person til overforbrug af de sener i foden, hvilket kan medføre pres på foden og resultere i problemer såsom tendinitis og plantar fasciitis

Ankel forstuvninger kan skyldes simpelthen at træde ud af en kantsten, da flip-flops, såvel som andre backless sandaler, ikke bidrage til at stabilisere anklen

Gå i flip-flops ændrer gangmønster nok, at personer som er prædisponeret for ryg, hofte, knæ og fodproblemer, sekundære til den måde, deres mund funktioner, kan ende med kroniske problemer fra iført flip-flops

De har ikke skabe stabilitet for foden når du går eller løber, og bør aldrig bruges til de fleste sportslige aktivitet såsom jogging, basketball eller tennis

De giver ikke tilstrækkelig beskyttelse, når der slås græs eller forbrændinger på grund af bål og fyrværkeri

Hvis du beslutter dig for at bære flip-flops i mere end strand slid beskyttelse, bør du vælge en bedre made, dyrere par, med et godt konstrueret, polstret sål, en bedre ydersål mønster, og en støbt svangstøtte.

Et godt konstrueret sandal med indbygget svangstøtte, dyb hæl kop, lidt forhøjet hæl eller ankel stropper til at støtte foden i en stabil position bør betragtes som et rimeligt alternativ.

Barefootin ‘

Gå barfodet i sommeren er noget, mange ser frem til og kan være en stil erklæring, “se på mig, jeg er ubekymret og vovemod!” For de fleste mennesker, der er tidspunkter, når man går uden sko synes helt normal, såsom ved pool eller strand. Men i de fleste tilfælde, er at gå barfodet ikke en god idé, selv rundt om huset, men især udenfor, fordi der er ingen beskyttelse eller støtte til foden. Hvis du ikke kan modstå trangen til at fjerne dine sko og strømper, her er nogle tips til art i tankerne:

Påfør solcreme og myggespray til toppen og bunden af ​​dine fødder

Vær fornuftig om, hvornår og hvor du går barfodet – beskytte dig så godt du kan fra hudafskrabninger, snitsår og stiksår

Hvis du får et snit eller en knibe, hurtigt rengøres med sæbe og varmt vand, og inspicere såret, hvis det viser sig dybt, lægehjælp

Stiksår er særligt bekymrende, da de kan blive en legemsdel-eller livstruende skader. Rens såret ud og undersøge det nøje. Hvis det viser sig dybt (eller hvis du ikke ved hvor langt ned i foden såret går), eller hvis der er endda mulighed for et fremmedlegeme i din mund, søge lægehjælp.

Vær opdateret med dine tetanusvaccinationer (en booster er godt for op til 10 år, holder datoen for Deres seneste inokulation med dig på alle tidspunkter).

Mennesker med diabetes bør undgå at gå barfodet både indendørs og udendørs på alle tidspunkter, og bør altid få medicinsk vurdering med en hud skade på foden, selvom det ser ud til at være mindre.

Du kan undgå disse potentielle problemer ved at bære pool sko, mens svømning eller på stranden. Disse sko tendens til at være blød og behagelig, men vær omhyggelig med at de passer ordentligt for at undgå vabler og tå irritationer.

Afslutningsvis

Den vigtigste ting at huske, når du vælger dine sko af sommeren er sund fornuft. Det er op til dig at kende dig selv og din krop, og som sko er bedst for dig. Alle er forskellige, og en sko, der er behageligt for én person kan resultere i en ødelagt sommer for en anden.

 

Share

Nike sko Article's Source: http://articles.org/skoene-af-summer/
Author:
Bio: Fordi denne særlige solide nike sko, kan arbejde forårsage dine ben mere. Mulige punkter, skal du øge prøven på dette punkt, et lille team til at støtte real NIKE FREE 4,0 NIKE GRATIS 5.0,7.0 dens forskellige former.more...


  • Posted On May 11, 2012
  • Published articles 3

Post Comment

 

Select Language:

en es fr it
de pt sv da
no fi nl ru
ja pl tr el